Dzień dobry. Chciałbym z Wami podzielić się opinią na temat firmy Mowel.pl. Korzystałem już w Kielcach z usług paru osób ogłaszających się w sieci i z paru firm, które wyskakują w pierwszych wynikach na google. Ale dopiero ostatnio przypadkiem trafiłem na firmę Mowel. Były godziny późnopopołudniowe, a potrzebne mi było "na już" dokładnie czyszczenie tapicerki samochodowej. Byłem mile zaskoczony, że ta firma pracuje do godziny 21. Jakość usług najwyższej klasy, używają profesjonalnego sprzętu, środki czyszczące z górnej półki i pierwszy raz poczułem, że moja tapicerka samochodowa została w 100% wyczyszczona. W końcu profesjonalna firma w Naszych kochanych Kielcach:)
Jak to mówią - szukajcie a znajdziecie:) Z tego co się dowiedziałem to ta firma zajmuję się też praniem i czyszczeniem dywanów, wykładzin, także w przyszłości przetestuję również takie opcje, szczególnie że po ostatniej usłudze jestem z tej firmy bardzo zadowolony
Nie daje nigdy noty 10/10 czy tam 5/5, ale ta firma w pełni zasłużyła na 9,5. Mogę z czystym (w przenośni i dosłownie

) sumieniem polecić tę firmę.
Pozdrawiam,
Kielczanin